Driehoek Trip

Starwood (SPG) moet leren over beveiliging en privacy

door Kapitein G op Nov.25 2011, onder HotelsIk contact opgenomen met de Starwood Preferred Guest's ("SPG") reserveren Platinum lijn naar mijn Starpoints inwisselen voor een hotel. De medewerker van de klantenservice ("MVO") was vriendelijk, zoals gewoonlijk, maar was niet in staat om me te helpen met mijn reservering en getogen een grote veiligheid en privacy zorg. Voordat ik mijn Starpoint reservering kunnen voltooien, de MVO gevraagd voor mijn wachtwoord aan mijn SPG rekening. Toen ik vertelde de CSR, dat ik me niet kan herinneren het opzetten van een wachtwoord om Starpoint terugkopen of speciale soorten reserveringen te maken, ze liet ze nodig had mijn website wachtwoord om mijn reservering te voltooien.

Na het proberen voor meer dan 10 minuten om uit te leggen aan de CSR dat het een inbreuk op de veiligheid zou zijn als ik haar mijn wachtwoord gegeven had, heb ik besloten om te vragen om een ​​supervisor. Alle supervisor kon doen was om mij te verwijzen naar het bedrijfsbeleid Starwood's die ik nodig om mijn persoonlijke wachtwoord in om de reservering te voltooien. Ze vertelde me ook dat ik de reservering via spg.com kon maken en te stoppen hassling haar. De begeleider ook niet willen mij te voorzien van een naam of nummer voor Starwood om dit probleem te escaleren.

Ik ben ook vrij Ik ben niet de enige SPG lid deze zekerheid zorg voor de SPG callcenter te hebben verhoogd. Ik ben ook zeer verbaasd te hebben geleerd hoe Starwood Zakelijk heeft zo'n lakse beveiliging klant en ons privacybeleid. SPG moet leren van Hilton waar ze vereisen slechts twee stukken van privé-informatie (dwz adresgegevens en telefoonnummer op bestand) naar een punten verlossing reservering te maken. SPG moet ook begrijpen dat het wachtwoord zijn lid mogen worden gebruikt op meerdere sites. De SPG team moet kijken naar de cartoon hieronder en meer informatie over de beveiliging en privacy-beleid (speciale schreeuw naar Brian Lewis blog voor het verstrekken van deze cartoon afbeelding link).

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 stemmen, gemiddeld: 5.00 van 5)
Loading ... Laden ...


: ,
1 reactie op dit bericht:
  1. Kyle

    Ik had net een soortgelijke ervaring. Ze vroeg om mijn wachtwoord, als ik het niet zou geven aan hen, vroegen ze voor de meisjesnaam van mijn moeder. Blijkbaar ik nooit dat tot wel. Zij toen doorgelopen te vragen voor mijn adres, telefoonnummer, e-mail, en laatste verblijf bij hen. Dat is genoeg informatie om een ​​identiteit eventueel te stelen.

    Hoe doen ze dit niet krijgen?

laat een antwoord achter

Iets aan het zoeken?

Gebruik het formulier hieronder om de site te doorzoeken:

Nog steeds niet vinden wat u zoekt? Laat een reactie op een bericht of neem contact met ons op zodat we kunnen zorgen voor het!

Bezoek onze vrienden!

Een paar vrienden van harte aanbevolen ...

Archief

Alle inzendingen, chronologisch ...