Driehoek Trip

Starwood (SPG) nodig heeft om te leren over veiligheid en privacy

door Kapitein G op Nov.25 2011, onder HotelsIk contact opgenomen met de Starwood Preferred Guest's ("SPG") reserveren Platinum lijn naar mijn Starpoints inwisselen voor een hotel. De medewerker van de klantenservice ("MVO") was vriendelijk zoals gewoonlijk, maar was niet in staat om me te helpen met mijn reservering en getogen een enorme veiligheid en privacy van zorg. Voordat ik mijn Starpoint reservering kon voltooien, de MVO gevraagd voor mijn wachtwoord aan mijn SPG rekening. Toen ik vertelde de CSR, dat ik me niet kan herinneren het opzetten van een wachtwoord om Starpoint terugkopen of voor enige bijzondere soorten reserveringen te maken, ze vertelden ze nodig had mijn website wachtwoord om te reserveren.

Na het uitproberen voor meer dan 10 minuten om uit te leggen aan de CSR dat het een inbreuk op de beveiliging zou zijn als ik haar mijn wachtwoord gegeven had, heb ik besloten om te vragen om een ​​supervisor. Alle supervisor kon doen was om mij te verwijzen naar het bedrijfsbeleid Starwood's die mij nodig om mijn persoonlijke wachtwoord om de reservering te voltooien. Ze vertelde me ook dat ik de reservering via spg.com kon maken en stoppen met het uitschelden van haar. De begeleider ook niet willen om mij te voorzien van een naam of nummer voor Starwood om dit probleem te escaleren.

Ik ben ook vrij Ik ben niet de enige SPG lid deze zekerheid zorg voor de SPG callcenter te hebben gebracht. Ik ben ook zeer verbaasd te hebben geleerd hoe Starwood Zakelijk heeft zo'n lakse beveiliging klant en ons privacybeleid. SPG moet leren van Hilton waar ze vereisen slechts twee stukken van privé-informatie (dwz, adresgegevens en telefoonnummer op bestand) naar een punten verlossing reservering te maken. SPG moet ook begrijpen dat het wachtwoord zijn lid mogen worden gebruikt op meerdere sites. De SPG team moet kijken naar de cartoon hieronder en meer informatie over de veiligheid en privacy-beleid (speciale schreeuw naar Brian Lewis 'blog voor het verstrekken van deze cartoon afbeelding link).

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 stemmen, gemiddeld: 5.00 van de 5)
Loading ... Laden ...


: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
1 reactie op dit bericht:
  1. Kyle

    Ik had net een soortgelijke ervaring. Ze vroeg om mijn wachtwoord, als ik het niet zou geven aan hen, vroegen ze voor de meisjesnaam van mijn moeder. Blijkbaar ik nooit dat tot wel. Ze ging toen te werk om te vragen om mijn adres, telefoonnummer, e-mail, en laatste verblijf bij hen. Dat is genoeg informatie om een ​​identiteit mogelijk te stelen.

    Hoe doen ze dit niet krijgen?

Laat een antwoord achter

Op zoek naar iets?

Gebruik het formulier hieronder om de site te doorzoeken:

Nog steeds niet vinden wat u zoekt? Laat een reactie op een bericht of neem contact met ons op zodat we kunnen zorgen voor het!

Bezoek onze vrienden!

Een paar vrienden van harte aanbevolen ...

Archief

Alle inzendingen, chronologisch ...