Triangle Trip

Starwood (SPG) moet leren over veiligheid en privacy

door Kapitein G op Nov.25, 2011, onder HotelsIk contacteerde de Starwood Preferred Guest's ("SPG") Platinum reservering lijn naar mijn Starpoints inwisselen voor een hotel verblijven. De medewerker van de klantenservice ("MVO") was vriendelijk, zoals gewoonlijk, maar was niet in staat om me te helpen met mijn reservering en hief een enorme veiligheid en privacy zorg. Voordat ik mijn Starpoint reservering kon voltooien, de MVO gevraagd voor mijn wachtwoord op mijn SPG rekening. Toen ik de CSR dat ik me niet kan herinneren het opzetten van een wachtwoord om Starpoint terugkopen of een speciale types van reserveringen, haar meegedeeld dat ze moest mijn website wachtwoord om te reserveren.

Na het proberen voor meer dan 10 minuten om uit te leggen aan de CSR dat het een inbreuk op de beveiliging zou zijn als ik haar mijn wachtwoord gegeven had, besloot ik om te vragen om een ​​supervisor. Alle de toezichthouder kon doen was me te verwijzen naar het bedrijfsbeleid Starwood's die me verplicht om mijn persoonlijke wachtwoord op te geven om de reservering te voltooien. Ze vertelde me ook dat ik de reservering kon maken via spg.com en stop uitschelden haar. De toezichthouder wilde ook niet om mij te voorzien van een naam of nummer voor Starwood om dit probleem escaleren.

Ik ben ook vrij Ik ben niet de enige SPG lid te hebben gebracht deze zekerheid zorg voor de SPG callcenter. Ik ben ook zeer verbaasd te hebben geleerd hoe Starwood Zakelijk heeft zo'n lakse beveiliging klant en privacybeleid. SPG moet leren van Hilton waar ze vereisen slechts twee stukken van prive-informatie (dwz, postadres en telefoonnummer op bestand) naar een punten verlossing reservering te maken. SPG moet ook begrijpen dat het wachtwoord zijn lid mogen worden gebruikt op meerdere sites. De SPG team moet kijken naar de onderstaande cartoon en meer te leren over veiligheid en privacy beleid (speciale schreeuw naar Brian Lewis 'blog voor het verstrekken van deze cartoon afbeelding link).

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 stemmen, gemiddeld: 5.00 van de 5)
Loading ... Loading ...


: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
1 reactie voor dit bericht:
  1. Kyle

    Ik had net een soortgelijke ervaring. Ze vroeg om mijn wachtwoord, als ik het niet zou geven aan hen, ze vroegen om de meisjesnaam van mijn moeder. Blijkbaar heb ik nooit dat regelen hoor. Zij heeft vervolgens te vragen om mijn adres, telefoonnummer, e-mail, en laatste verblijf bij hen. Dat is genoeg informatie om een ​​identiteit mogelijk te stelen.

    Hoe doen ze dit niet krijgen?

Laat een reactie achter

Op zoek naar iets?

Gebruik het formulier hieronder om de site te doorzoeken:

Nog steeds niet vinden wat u zoekt? Laat een reactie op een bericht of neem contact met ons op zodat we kunnen zorgen voor het!

Bezoek onze vrienden!

Een paar vrienden van harte aanbevolen ...

Archief

Alle inzendingen, chronologisch ...